Zit jij veel in je hoofd? En vind je het lastig je lijf te voelen? Pieker je veel? En lig je wel eens wakker omdat er zoveel door je hoofd gaat? Je bent niet de enige!

Jarenlang sliep ik slecht doordat ik zoveel gedachten had. Ik voelde mijn lijf totaal niet en had een megadruk hoofd. 

Mijn hoogsensitiviteit in combinatie met een onveilige jeugd zorgde ervoor dat ik altijd maar in de actiestand was. 

Tot ik begon aan een reis van mijn hoofd naar mijn hart en van mijn hart naar mijn baarmoeder. 

En wow, deze magische reis heeft me op diep niveau geheeld. 

Ik voel me aanwezig in het hier en nu.

Ik kan veel beter ontspannen.

 

Ben je continue bezig met lijstjes en wat je nog moet doen? Vind je het lastig om te ‘nietsen’? 

Weet je dat je eigenlijk meer rust moet inbouwen in je leven? Maar weet je niet hoe?

Door Selfcare practices toe te voegen heelde ik mezelf op diep niveau. 

Wil jij dat ook?


Meer genieten?

Vertrouwen ervaren?

Aanwezig zijn in je lijf? 

Herken je het volgende?

Je bent continue bezig en in de actiestand. Je kunt niet stilzitten. 

Je ervaart onrust.

Je voelt je lijf niet zo goed.

Je vindt het lastig te nietsen.

Heb je moeite met ontvangen?

Sta je vaak in de actiestand en geef je heel veel?

Je zit heel veel in je hoofd. Je piekert veel. En ligt daardoor vaker dan je wil wakker.

Je vindt het lastig om je grenzen aan te geven. Je cijfert jezelf weg.

Je lichaam voelt onveilig, je vindt het lastig om te voelen en helemaal aanwezig te zijn.

Je hebt menstruatieklachten. Je bent helemaal niet verbonden met je vrouwelijke energie en kracht. 

Je kunt niet genieten van jouw lijf.

Je vindt het heel lastig om jezelf uit te spreken en je grenzen aan te geven. 

Je laat vaak over je grenzen heengaan.

Je bent (hoog)gevoelig en weet niet goed hoe je jezelf energetisch kunt beschermen.

Je weet eigenlijk wel dat je beter voor jezelf moet zorgen,  maar je krijgt het alleen niet voor elkaar.

Tijdens een mini reading van Merel voelde ik intuïtief dat dit traject NU nodig was. Ik heb toen meteen JA gezegd tegen mijzelf en JA tegen Merel.
Merel heeft oude stukken aangeraakt waardoor ik deze kon helen. De eerste sessie voelde ik precies waar Merel in mijn lijf bezig was. Na de tweede sessie was ik emotioneel.
De laatste sessie was heel bijzonder. Ik voelde de energie van een olifant en die kwam helemaal in mijn energieveld binnen. De wijsheid, de kracht ik voelde dit in iedere vezel.
Tijdens het traject voelde ik dat ik de zaadjes die ik al eerder had gezaaid nu kon gaan oogsten. Het lukt mij makkelijker om goed voor mijzelf te zorgen.
Ook heb ik dit binnen mijn gezin steeds meer zichtbaar gemaakt en ook zij zien het voordeel hiervan.
Ik ervaar meer veerkracht, meer rust, meer zelfvertrouwen en veel meer zelfliefde. Wat een drempel was dat om meer tijd aan mijn lijf en behoeftes te besteden. Dit is zo waardevol en geeft mij zoveel energie.
Gedurende dit traject bezocht ik ook mijn Ayurvedisch specialist, zij stelde vast dat mijn immuunsysteem helemaal top is. Dit wijt ik aan goede zelfzorg en selfpleasure, geleerd vanuit dit waardevolle traject.
Merel geeft mij de veiligheid en geborgenheid om mij open en kwetsbaar op te stellen. Hierdoor heb ik veel nieuwe inzichten verworven.
Mocht je twijfelen, niet doen, gewoon voor jezelf kiezen. Dit is wat de wereld op dit moment nodig heeft. Dat iedereen zijn licht herinnert en aanzet. Licht verdrijft de duisternis.
Merel kan met haar zachte krachtige energie het vlammetje in jou weer ontwaken en laten branden.
Heel veel liefs en super bedankt sister.
Mayke Reijnders

Hoe ziet zo’n transformerende sessie eruit?

 

Iedere sessie kijken we naar wat jij op dat moment nodig hebt. Ik tune in, voel wat jij nodig hebt en daarmee gaan we aan de slag. De core van mijn tools zijn Energyhealing, Selfcare en (Restorative) Yoga. Jij mag in deze magische sessies helemaal relaxen en ontvangen. Mijn werkwijze is zacht en krachtig. Jij bent helemaal welkom zoals je bent met alles wat er in je speelt.

 De sessie vindt plaats via Zoom. Je trekt fijnzittende kleding aan. Het is fijn als je een plek hebt waar je niet gestoord hebt en de ruimte hebt om te liggen. Tijdens de healing kunnen we elkaar zien en horen via Zoom. Zet jij liever je camera uit tijdens de healing? Geen probleem! Dit stemmen we altijd samen af. 

 

Yoga

Heel vaak schieten we in ons hoofd en dus uit ons lichaam bij ongemak. Dit zorgt ervoor dat je niet heelt, maar je vlucht of vecht. Om te helen en te transformeren is het essentieel om aanwezig te zijn in je lijf. Yoga is dé tool om je weer in je lijf te laten zakken. Maak je geen zorgen; geen ingewikkelde houdingen bij mij, maar zachte en verbindende (Restorative) Yoga om in je lijf te zakken en verzachten. Voor iedereen toegankelijk! We kijken naar wat voor jou mogelijk en passend is. 

Healing

Via mijn intentie laat ik de energie weer stromen zoals het bedoeld is. Ik geef zachte, krachtige en diepgaande healing. Soms zal ik je vragen om met je aandacht naar de plek te gaan waar ik op dat moment bezig ben. Het kan zijn dat je tintelingen voelt, dat je warmte of juist kou ervaart. Ook kunnen er emoties gaan stromen en loskomen. Alles is welkom! Ik werk met engelen, gidsen, energetische sprays, kristallen etc. 

Jij hoeft niets te doen. Je mag verzachten, ontspannen en ontvangen!

Selfcare

Omdat ik geloof dat jij zelf heel veel kunt helen geef ik altijd tips tijdens en na de sessie. Deze Selfcare tips activeren je zelfgenezend vermogen. Mijn sessies zorgen voor een krachtige boost. Door aan Selfcare te doen onderhoud je als het ware je eigen helingsproces! Je neemt het heft in eigen handen. Uiteindelijk leer je jezelf helen zodat je mij niet meer nodig hebt! Selfcare practices zijn bijvoorbeeld: massage met passende olie, ademhalingsoefeningen, yogahoudingen, meditaties. Als ik een bijpassende practice voor je heb opgenomen, ontvang je die van mij!

Het traject dat ik bij jou heb doorlopen heeft mij nieuwe inzichten gegeven. Het heeft mijn blik op mijn werkelijkheid verruimt. Het was een bijzondere ervaring om te voelen hoe je vanaf een afstand zo goed op mij af kon stemmen. De gepersonaliseerde yoga-oefeningen voelden vanaf het begin af aan als een match en zorgen ervoor dat ik in contact met mezelf sta. Het is een heerlijk rustmoment en toevoeging op mijn dagelijks leven. Dat gun ik iedereen.

Nina Brassé

Merel is doortastend en voelt goed aan wat bij je past. Met een dreumes in huis neem je niet altijd de tijd om voor jezelf goed te zorgen. Door dit traject heb ik er weer ruimte voor genomen en wat is het fijn om weer terug op de mat te staan. Ik voel me weer meer vrij en verbonden met mezelf. Merel is liefdevol betrokken bij het ontstaan van je eigen ritueel en zorgzaam. Ik gun iedereen dit!

Victorine Kleijkers-Ensberg

Ik laat je ontspannen, zakken in je lijf en breng je terug in je lijf.

 

   

 

Mijn fijne stem leidt jouw door de sessie heen.

 

 

  

 

Ik geef diepgaande, zachte en krachtige healing.

 

  

 

 

Ik laat de energie weer doorstromen zoals in jouw oorspronkelijke blauwdruk.

 

 

Jij mag helemaal ontspannen en ontvangen. Je hoeft niets te doen!

 

 

 

 

Ik geloof erin dat jij heel veel zelf kunt helen. Daarom ontvang je van mij tips en tools waarmee je zelf aan de slag kunt. Zo leer je jezelf helen en neem je zelf verantwoordelijkheid over jouw leven!

Merel kwam op mijn pad via Insta toen ik in een zware periode zat begin dit jaar, met fysieke pijnen en ik was door een dubbele hernia en combinatie met diverse medicatie ook psychisch behoorlijk ontregeld. Voorafgaand aan de hernia had ik een periode van overleven en overbelasting zowel privé als werk. Teveel op mijn bordje om te dragen. Toen ik Merel in gesprek zag over zelfzorg en ontvangen toen dacht ik meteen: JA!, dat wil ik. Heb zoveel gegeven, ik gun mijzelf nu ontvangen. Nog niet precies wetende hoe dat dan ging.
Ik heb het traject als zeer waardevol ervaren en de sessies hebben mij echt door die periode heen getrokken. De afwisseling van beweging, delen en ontvangen van healings en aanvoelen wat op dat moment bij paste voelde als een warm bad. Tussendoor nog de opnames mee en een kaart trekken die bij mijn proces past hebben mij vele inzichten gegeven, maar vooral ook mogen doorvoelen wat bepaalde copingstrategien mij opleverden maar ook kosten. Geven en in de actiestand kan ik al, maar bij Merel mocht ik leren ontvangen en de zachtheid en de mildheid naar mijzelf toe ontdekken. Dat ze op het juiste moment op mijn pad kwam, was vast niet toevallig. Ik vond het verbazingwekkend hoeveel verbondenheid je kan voelen door een computerscherm. Ik kan het iedereen aanraden.

Yvonne Westerhof

Merel is een schitterend, liefdevolle, zachte healer. Tijdens de healing voelde ik me helemaal op mijn gemak. Merel creëert een veilige ruimte voor haar healings en legt stap voor stap uit wat er op elk moment gebeurt. Ik voelde tijdens de healing tintelingen en energiekolken door mijn lichaam bewegen. Helende tranen kwamen naar voren toen Merel mijn kleine zelf toesprak en liefde gaf, dit raakte me ontzettend. Na de healing voelde ik me rustig, harmonieus en alsof delen van mezelf geliefd waren zoals nooit tevoren en op hun plek zijn gevallen. Dank je voor al het mooie werk dat je doet. Ik raad Merel met heel mijn hart en ziel aan.

Kim Konsten

Waarom kiezen voor Merel?

Ik ben Merel en ik ben ervan overtuigd dat iedereen zichzelf kan helen.

Al van kleins af aan ben ik geïnteresseerd in mensen en kan ik mensen lezen en voelen.

Na een jeugd met veel uitdagingen kwam ik er in mijn zoektocht naar heelwording achter dat praten misschien wel wat verklaarde, maar mij niet in balans bracht. Toen yoga op mijn pad kwam voelde ik meteen de helende werking van deze practice. Ik besloot een lerarenopleiding te gaan doen, ik wilde meer met mijn lijf werken en niet alleen maar in mijn hoofd zitten! 

In 2013 ben ik naar India geweest en heb ik in een ashram mijn docentenopleiding gevolgd. Dit was de start van een pad naar heelwording en balans. De afgelopen jaren heb ik heel veel tijd en energie in mezelf geïnvesteerd en heb ik verschillende technieken en manieren ervaren om mijzelf te helen. 

Ik heb me verdiept in verschillende vormen van yoga, zoals yin yoga, restorative yoga, yoga nidra en zachte flow yoga. Ik ontdekte de helende kracht in mijn handen en hoe ik kan werken en helen met energie. Ook leerde ik heel veel andere selfcarepractices van massages tot het gebruik van edelstenen en aromatherapie.

In 2018 werd ik mama van Sol. Het moederschap is voor mij een enorme wake up call geweest. Moeder worden heeft me nog meer laten voelen hoe belangrijk het is om jezelf op nummer 1 te zetten, goed voor jezelf te zorgen en in jezelf te investeren.

Selfcare, Yoga & Healing zijn een essentieel onderdeel van mijn leven geworden. Ik deel deze practices heel graag met jou.

Ik maak heel graag een veilig nest voor jou waarin je kunt opladen en helen. 

Het is mijn missie om jou te herinneren aan de kracht, wijsheid en het licht dat in jou aanwezig is! Jij bent zoveel krachtiger dan je denkt!

 

Prachtige ziel,

Heb je behoefte aan diepgaande healing & transformatie?  Wil je op een zachte en krachtige manier het heft in eigen handen nemen en durf je jezelf eerlijk aan te kijken?

Ik ga heel graag voor jou aan de slag!

Ik kijk heel graag met je mee zodat we samen kunnen kijken of ik iets voor je kan betekenen. Boek een gratis kennismakingsessie van 30 minuten via de onderstaande knop.

Voel je de call om met mij te werken?

Om je te verbinden met de enorme kracht die in jou aanwezig is?

Om jouw licht te herinneren?

Je bent het ZOOOO WAARD!!!

Heb je vragen? Wil je overleggen welk traject het beste bij jou past? Boek dan een kennismakingsessie van 30 minuten.  Stuur een appje/berichtje naar 06-14789894 of DM me via socials.