Lieve vrouw, lieve mama,

Selfcare in je leven verankeren is soms een uitdaging. Een afgestemde meditatie kan een heel fijne toevoeging zijn aan jouw selfcare. Hoe zou het fijn om een audio te ontvangen die helemaal afgestemd is op jouw energie en wensen?  Afgestemd op de thema’s die je nu bezig houden? 

 

 

In een reading stem ik me af op jouw energie.

Intuïtief voel ik waar de energie stagneert of stroomt.

Ik laat je weten wat ik ben tegengekomen en vraag of er dingen zijn die ik mag meenemen in de meditatie. 

Aan de hand van jouw input en de energie die ik ben tegenkomen in de reading maak ik een meditatie op maat. 

Ik stuur je deze meditatie op zodat jij een mooi moment van selfcare kan toevoegen aan jouw dag. 

Heb je na de reading en meditatie nog vragen of wil je iets delen? Ik ben er voor je. 

Je mag me via whatsapp contacten.

Investering: € 111

 

 

Merel is doortastend en voelt goed aan wat bij je past. Met een dreumes in huis neem je niet altijd de tijd om voor jezelf goed te zorgen. Door dit traject heb ik er weer ruimte voor genomen en wat is het fijn om weer terug op de mat te staan. Ik voel me weer meer vrij en verbonden met mezelf. Merel is liefdevol betrokken bij het ontstaan van je eigen ritueel en zorgzaam. Ik gun iedereen dit!

Victorine Kleijkers-Ensberg