Selecteer een pagina

Welkom lieve vrouw in mijn veilige nest.

Het Nest: 1:1 Live Retreat is voor vrouwen die een moment voor zichzelf willen. Voor vrouwen die willen ontladen en opladen.

 Een retreat alleen voor jou, afgestemd op jouw energie en wensen. 

Een moment waar alle ruimte is voor jou om te delen, te ontvangen en te zijn. Een moment van diepe voeding op alle lagen. 

In het 1:1 Live Retreat is er alle ruimte voor jou en word je helemaal in de watten gelegd. 

 

 

Wat kan je verwachten?

Vanaf 10:00 ben je welkom bij mij thuis in het groene Ede. We drinken samen een kopje thee met wat lekkers en bespreken wat er speelt in je lijf en leven. Er is ruimte voor jou om je verhaal te doen.

Daarna maak ik een heerlijk, zacht nest voor je. Je ontvangt een verzachtende en diep helende Healing sessie. In deze sessie combineer ik zachte flow yoga, Restorative yoga en energyhealing. We kijken samen naar waar in het moment het meeste behoefte aan is. 

Na deze healing kan je rustig bijkomen en landen met een voedende, huisgemaakte lunch (natuurlijk afgestemd op jouw wensen).

Naderhand is er ruimte om samen of alleen een fijne wandeling te maken in de natuur achter ons huis. 

 Rond 14:00 sluiten we de dag af en ga je diep gevoed en opgeladen weer naar huis. 

Je voelt je rustig, in vertrouwen en verankerd in je lijf en in het moment. 

 

Wil je zo’n heerlijke, voedende dag ontvangen? Er is beperkt plek voor deze 1:1 Live Retreats. Stuur een appje naar 06-14789894 om jouw 1:1 Retreat te reserveren of je vragen te stellen. 

Jouw investering voor deze voedende dag is € 199. Het is ook mogelijk dit retreat te combineren met 1:1 online sessies in Het Nest, neem contact op voor de mogelijkheden.