Selecteer een pagina

Wil je graag een eigen yoga, meditatie, healing & selfcare practice? Je wilt meer Selfcare in je leven? Je weet dat je beter voor jezelf moet zorgen. Maar weet je niet waar je moet beginnen? Of wat bij je past? Of vind je het lastig je practice vol te houden?

Met Your Selfcare Ritual maak ik een afgestemd Selfcare ritueel speciaal voor jou. Jij geeft aan met welke regelmaat je het ritueel wilt doen en hoeveel tijd je eraan wilt besteden. Ook kan je aangeven of je jouw ritueel afgestemd wilt hebben op een thema. Ik stem me op jouw af, krijg door wat voor jou nu belangrijk is en neem een ritueel voor je op.

 

“Selfcare is how you take your power back” – Lalah Delia

Als vrouw en mama kom je vaak op de laatste plaats. Terwijl je weet dat goed voor jezelf zorgen essentieel is. Als jij niet voor jezelf zorgt en jezelf niet oplaadt, dan zal je uiteindelijk geen energie meer hebben om te geven. 

You can’t pour from an empty cup!

 

Met Your Selfcare Ritual ontvang je een op maat gemaakt zelfzorg ritueel. 

 

 Jij geeft aan hoe vaak je tijd wilt vrijmaken voor selfcare, hoe lang de practice mag zijn en wat je er graag in verwerkt wilt hebben. Is er iets waar je steeds tegenaan loopt? Een bepaald deel van je lijf waar je last van hebt? 

 

 

Ontvang je eigen afgestemde ritueel. Jouw eigen yoga, meditatie, healing en selfcarepractice. 

 

 

Zodat je:

– rust ervaart

– overzicht en focus ervaart

– meer energie hebt

– je lijf  soepel en krachtig voelt

– je aanwezig bent in je lichaam

– het goede voorbeeld aan je kinderen geeft

– beter slaapt

– gezondere keuzes maakt

 

Zet jezelf op de eerste plaats in jouw leven. En je zult ervaren dat alles gaat stromen!

Het traject dat ik bij jou heb doorlopen heeft mij nieuwe inzichten gegeven. Het heeft mijn blik op mijn werkelijkheid verruimt. Het was een bijzondere ervaring om te voelen hoe je vanaf een afstand zo goed op mij af kon stemmen. De gepersonaliseerde yoga-oefeningen voelden vanaf het begin af aan als een match en zorgen ervoor dat ik in contact met mezelf sta. Het is een heerlijk rustmoment en toevoeging op mijn dagelijks leven. Dat gun ik iedereen.

Nina Brassé

Je ontvangt:

– een op maat gemaakt Selfcare ritueel. Dit ritueel ontvang je als een video. 

– een intuïtief afgestemde meditatie van ongeveer 15 min (audiobestand). 

– 2 live sessies van 60 min via zoom om je practice te oefenen en te verankeren in je leven.

Jouw investering: € 333 incl BTW. Betaling in termijnen is mogelijk.

 

Merel is doortastend en voelt goed aan wat bij je past. Met een dreumes in huis neem je niet altijd de tijd om voor jezelf goed te zorgen. Door dit traject heb ik er weer ruimte voor genomen en wat is het fijn om weer terug op de mat te staan. Ik voel me weer meer vrij en verbonden met mezelf. Merel is liefdevol betrokken bij het ontstaan van je eigen ritueel en zorgzaam. Ik gun iedereen dit!

Victorine Kleijkers-Ensberg