Selecteer een pagina

 

 

 

Heb je vragen? Wil je meer informatie over de verschillende diensten die ik aanbied? Of wil je je aanmelden? Stuur een mail naar info@paksini.nl.

Paksini Yoga

info@paksini.nl

Tel: 06-14789894

KvK: 62472178
IBAN: NL17 ABNA 0495 6167 10
BTW: NL128747961B01

 

  1. Deelname aan programma’s en sessies is op eigen risico. Merel van den Bogaard kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade aan deelnemers of aan derden die tijdens deelname wordt opgelopen
  2. Iedere deelnemer is verplicht lichamelijke klachten en/of blessures vooraf aan de sessies door te geven. Merel is zonder deze kennis niet in staat om de deelnemer op goede wijze te begeleiden. Zwangerschap dient eveneens gemeld te worden aan Merel. 
  3. Aanbetalingen worden niet geretourneerd bij annulering vanuit de klant. 
  4. Bij annulering na 4 weken voor aanvang van een programma/traject is de klant verplicht het gehele bedrag te voldoen. Eventueel is het mogelijk om zelf iemand anders aan te dragen die jouw plek inneemt.  
  5. Annulering van een 1 op 1 sessie kan kosteloos tot 72 uur voor de afspraak. Voor annuleringen na 72 uur wordt het totale bedrag van de sessie in rekening gebracht.
  6. Mocht een programma of sessie onverhoopt niet doorgaan vanwege omstandigheden vanuit Paksini Yoga dan ontvang je uiteraard je (aan)betaling terug. 
  7. Paksini Yoga behoudt zich het recht zonder opgave van redenen de Algemene Voorwaarden te allen tijden te wijzigen.
  8. Geschillen voortvloeiend uit de overeenkomsten waarop deze Algemene Voorwaarden van toepassing zijn, zullen worden onderworpen aan de bevoegde rechter in de plaats of omgeving van de vestiging van Paksini Yoga behoudens hogere voorziening. Op alle overeenkomsten, alsmede eventuele geschillen, is het Nederlands recht van toepassing. 
  9. Bij deelname aan één van de programma’s/sessies gaat u akkoord met deze Algemene Voorwaarden.