Yoga Op Maat traject

 

Wil je yoga onderdeel maken van jouw leven? Bijna 15 jaar geleden kwam yoga in mijn leven. Yoga heeft mij zoveel gebracht. Mijn leven is zo veranderd. Na jarenlang vast te lopen in mijn leven, met veel lichamelijke klachten, heb ik met yoga mogen ervaren dat ikzelf heel veel kan veranderen in mijn leven. Door deze zoektocht heb ik veel kennis en ervaring opgedaan. Dit geef ik nu heel graag door aan anderen.

In de Yoga Op Maat pakketten ontwerp ik een yogales speciaal voor jou, afgestemd op jouw wensen. Deze les gaan we samen oefenen. De les duurt ongeveer 75 minuten. Deze yogales ontvang je naderhand uitgewerkt zodat je er thuis mee aan de slag kunt. Ook ontvang je een audiobestand van ongeveer 10-20 minuten. Dit kan bijvoorbeeld een meditatie of ontspanningsoefening zijn, helemaal speciaal voor jou opgenomen. Ook ontvang je tips, dit kunnen bepaalde edelstenen zijn, voedingsadviezen, leefstijladviezen, etc.

Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

Met een yoga-op-maat-les geef je jezelf een heel mooi cadeau!

Merel bouwt samen met jou een les op die helemaal op jou is afgestemd. Je kunt vooraf zelf aangeven waar je je op wilt richten. Ik heb er voor gekozen om in mijn les speciale aandacht te geven aan enkele organen, waarvan ik weet dat ze minder sterk zijn. Die dus wel wat extra’s kunnen gebruiken.

De sessies vond ik heerlijk om te doen. Het voelt als een grote luxe, zo’n privélesje. Er is alle tijd en ruimte om rustig uit te proberen en op te bouwen. Merel straalt zelf ook zoveel rust uit dat je je snel gewoon op je gemak voelt.

Met de uitgewerkte les op papier, merk ik dat ik er veel gemakkelijker toe kom om zelf thuis yoga te gaan doen. Enerzijds hoef je er niet over na te denken wat je dan zult gaan doen. Maar anderzijds werkt het bij mij ook heel inspirerend. Vanzelf ga ik vaak ook variëren en uitbreiden.

Kortom: een aanrader!

Diny van Laerhoven