Een tijdje geleden hoorde ik tijdens een bezoekje aan de winkel Pleiade dat Merel daar yoga lessen geeft. Ik besloot een proefles te volgen en na die eerste les dacht ik al: ‘Wat fijn’! Merel creëert een warme, veilige en liefdevolle sfeer waardoor ik helemaal kan meegaan in de flow van haar lessen. De persoonlijke benadering tijdens de les is heel bijzonder, zowel vanuit Merel zelf als in de samenstelling van de yoga-houdingen waar je veel van leert. Zoals bijvoorbeeld het beetje bij beetje jezelf durven openen, steeds meer in balans te komen en je kernenergie te herkennen. Dit kwam ook heel sterk naar voren tijdens een Reiki behandeling die ik afgelopen maandag bij Merel heb gedaan, een magische ervaring die ik zeker zal aanraden. Merel heeft een hele mooie gave om er op deze manier voor mensen te zijn, heel erg dank je wel <3

Sophie van de Pol

Ik ben zo blij met de yogalessen die ik volg bij Paksini yoga! Merel weer een hele veilige en prettige sfeer te creëeren. Ik kom echt tot rust en ze legt je echt in de watten. Daarnaast vind ik het fijn dat ze ook veel kennis overdraagt over yoga en meditatie, hoe het precies in zijn werk gaat en wat het voor je doet.

Lot van der Velden

Wow, vanavond een individuele Reiki en Yoga sessie gehad bij Merel… Ben onder de indruk van Merel’s rust, passie en kennis in haar vak. Heb echt genoten en ga dit zeker vaker doen!

 

Nicole in 't Zand

Yoga met Merel is super fijn! Door haar ben ik begonnen en nu kan ik niet meer zonder. Ik merk dat het heel goed is voor mijn lichaam, zeker met een kantoorbaan. Minder pijntjes, betere houding en sterkere spieren. Met de Vinyasa Flow lessen heb je ook nog eens het gevoel dat je, naast het rekken van je spieren en de ontspanning, flink heb gesport. Perfecte combinatie! Namasté Merel

Anne-Mette Rasmussen

Na een aantal proeflessen bij verschillende yogascholen te hebben gevolgd, wist ik bij Merel meteen dat ik “mijn plek” gevonden had! Ze geeft super fijne en persoonlijke lessen, met iedere week een ander aandachtsgebied met bijbehorend thema. De wekelijkse les bij Paksini brengt me steeds weer even terug bij mezelf. Extra pluspunt: ze geeft geregeld uitleg waar een houding voor dient en wat je ermee “doet” of bereikt. Dat zorgt bij mij voor extra motivatie voor – en interesse in – yoga. Dank je wel Merel! 🙂

Sanne van der Velden

“Het is geen wedstrijd”, daar hamert Merel van den Bogaard iedere les weer op. En dat is maar goed ook. Yoga is een moment voor jezelf. En voor iemand die altijd maar aan het hollen, vliegen, rennen en springen is, zijn de yoga-lessen bij Paksini Yoga & Reiki een rustpunt in mijn drukke bestaan. Ben je niet goed in ontspannen? Merel zorgt er wel voor! Ze is puur, eerlijk en ontwapenend. Zowel als persoon, als in haar lessen. Beginners en gevorderden vinden beiden hun weg bij Paksini omdat er altijd meerdere opties bestaan voor dezelfde oefening. Ondertussen zorgt ze voor extra inspiratie en geeft ze ook de geest stof tot nadenken. Body, mind & soul komen aan bod bij Merel.

Floortje Vink

Altijd druk of onderweg. Ik doe dat allemaal zelf. Veel praten, lachen en zorgen en dan bij merel een IK-moment. Merel die de rust zelf is, die wil dat t goed voor jou voelt….wat er dan met je lichaam en in je hoofd gebeurd. Langzaam ga je je over geven en weet je dat je bij merel op de goede weg zit.
Dank dank merel voor alles wat je me al gebracht hebt

Marjet Pals

Merel is een super fijne en toffe docent! Ze geeft je veel persoonlijk aandacht, luistert naar je wensen maar daagt je ook uit waar nodig. Daarbij is er in de lessen veel ruimte voor humor en kan je op elk niveau meedoen met haar lessen. Doordat de klassen niet groot zijn kan iedereen het maximale uit zijn practice halen. Namaste❤️

Laura van Doormaal

Na 3 weken les voel ik veel resultaat. Ik ben minder in mijn hoofd en Ik heb meer kracht en souplesse in mijn lijf. De lessen zijn heel goed opgebouwd met een duidelijke structuur en focus. Voor mij geeft dat veel rust en voldoening. Ik vind Merel een erg prettige en vriendelijke docent met veel passie en deskundigheid.

Jessica de Bont

Rustgevende, en wat ik vooral fijn vind, nuchtere lessen. Niet zweverig, maar wel kundig! Merel weet waar ze het over heeft. Namasté

Juultje Zebregs

Iedere week een fijne les met een inspirerend thema. Geen grote groep maar klein en persoonlijk, daarnaast begeleid Merel je in de houdingen en geeft aan wat de werking is!

Zoë van Ree

Merel is een super yoga lerares. Legt de oefeningen goed uit, waar ze voor zijn en corrigeert je als je jezelf verkeerd in de knoop legt.
Zelfs bij de eind ontspanning komt ze speciaal de zaal doorlopen om een extra kussentje voor je te regelen

Ida Heesters

Een yogales bij Merel volgen is iets om naar uit te kijken. Ze geeft de les liefdevol en met warmte, waardoor je je helemaal op je eigen lichaam kan concentreren. Ontspannen, herstellen of gewoon je eigen energie weer voelen, het is iedere keer anders. Een cadeautje!

Annemarieke Schepers

Merel geeft op een rustige, zachte en professionele manier yogales waarbij stilte en veiligheid altijd de volledige aandacht krijgen. De lessen bij Paksini Yoga & Reiki zijn onmisbaar geworden voor mij in deze drukke wereld. Ik voel mij altijd beter als ik hier weer een yogales heb gevolgd.
Daarnaast heeft Merel de kracht om met Reiki een helend proces op gang te brengen wanneer er klachten zijn ontstaan. Merel is een heel bijzonder mens en zet vanuit juiste intenties haar kwaliteiten in om anderen te helpen. Namasté lieve Merel!

Juultje van den Bogaard

Merel geeft ontzettend kundig en fijn les. De sfeer is ontspannen en relaxt, waardoor je ook als niet uber yogi heel goed mee kunt doen. De juiste balans tussen inspanning en ontspanning. En fijne uitleg waardoor je begrijpt wat je doet en wat de houdingen voor je doen. Iedere week is een kadootje.

Sandra van Vliet

Merel geeft op een inspirerende en rustgevende manier Yoga. Haar eigen manier hierin spreekt mij erg aan! Nooit gedacht dat het me zou lukken om tijdens de eindontspanning geen To Do lijstjes af te gaan. In de lessen van Merel lukt me dat wel. Met veel plezier fiets ik 1 keer per week naar de les en totaal ontspannen terug naar huis.

Clementine de Greef - Verheijen

Na een lange zoektocht naar een yogaleraar die bij ons past, zijn we uitgekomen bij Merel. Merel is in staat met veel enthousiasme en rust de yogaposities uit te leggen en eventueel te kijken hoe je in een bepaalde positie het beste uit jezelf haalt. Bij Merel staat de mens centraal en voel je dat ze iedereen persoonlijke aandacht geeft, zowel in privésessies als in groepslessen. Waarbij je verwacht dat dit in de groepsles niet lukt, weet Merel dit zeker te bewaken door niet met te grote groepen te werken. Ze benadrukt het belang van balans en het niet forceren van jezelf. Ze werkt vooral opbouwend, zonder te oordelen. Ze brengt ons iedere week een stapje verder op ons yogapad. Gewoon een heel mooi, lief en betrokken mens!

Victorine Kleijkers - Ensberg

Fijne yogastudio, waarbij Merel echt aandacht geeft aan eenieder. Voor mij is het echt een geluksmoment om naar de Hatha Yoga les te gaan en ik ontspan volledig, waardoor ik elke dinsdagnacht een fijne nachtrust heb 🙂 Dankjewel Merel!

Linda Craenen

Mooi hoe Merel haar eigen stijl van lesgeven ontwikkeld heeft. De persoonlijke aandacht in de kleine groepen is uniek.

Vero Ploum

Merel geeft hele fijne, kleine persoonlijke lessen. De ontspanning die je in de les beleeft werkt door naar je dagelijks leven. Mijn favoriete quote is: “alles mag er zijn, je bent helemaal perfect zoals je nu bent!”. De combinatie van meditatie met professionele lichaamsbeweging is GOUD!

Laura Zandboer

Ik volg nu bijna een jaar yogalessen bij Merel en ik vind dat zij super fijn yogales geeft. Ik durfde voorheen nooit te starten met yoga omdat ik bang was dat ik de houdingen niet goed genoeg zou kunnen. Via een vriendin ben ik toch enkele proeflessen gaan volgen en ik ben zo blij dat ik bij Merel terecht gekomen ben. Die onzekerheid ging vrijwel meteen weg door haar prettige persoonlijkheid en haar hele fijne manier van lesgeven.
De lessen zijn afwisselend en leerzaam en natuurlijk heel goed voor lichaam en geest. Er is keuze tussen verschillende soorten yoga en soms een yoga XXL les en er is veel persoonlijke aandacht doordat de groep niet te groot is.

Dop van de Ven - Janssens