Zit jij veel in je hoofd? En vind je het lastig je lijf te voelen? Pieker je veel? En lig je wel eens wakker omdat er zoveel door je hoofd gaat? Je bent niet de enige!

Jarenlang sliep ik slecht doordat ik zoveel gedachten had. Ik voelde mijn lijf totaal niet en had een megadruk hoofd. 

Mijn hoogsensitiviteit in combinatie met een onveilige jeugd zorgde ervoor dat ik altijd maar in de actiestand was. 

Tot ik begon aan een reis van mijn hoofd naar mijn hart en van mijn hart naar mijn baarmoeder. 

En wow, deze magische reis heeft me op diep niveau geheeld. 

Ik voel me aanwezig in het hier en nu.

Ik kan veel beter ontspannen.

 

Vroeger was ik continue bezig met een planning en to do lijstjes. Ik stond altijd aan. 

Door Selfcare practices toe te voegen heelde ik mezelf op diep niveau. 

Wil jij dat ook?


Meer genieten?

Vertrouwen ervaren?

Aanwezig zijn in je lijf? 

Een traject van meerdere sessies volgen is ook mogelijk! Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

Herken je het volgende?

Je bent continue bezig en in de actiestand. Je kunt niet stilzitten. 

Je ervaart onrust.

Je voelt je lijf niet zo goed.

Je vindt het lastig te nietsen.

Heb je moeite met ontvangen?

Sta je vaak in de actiestand en geef je heel veel?

Je zit heel veel in je hoofd. Je piekert veel. En ligt daardoor vaker dan je wil wakker.

Je vindt het lastig om je grenzen aan te geven. Je cijfert jezelf weg.

Je lichaam voelt onveilig, je vindt het lastig om te voelen en helemaal aanwezig te zijn.

Je hebt menstruatieklachten. Je bent helemaal niet verbonden met je vrouwelijke energie en kracht. 

Je kunt niet genieten van jouw lijf.

Je vindt het heel lastig om jezelf uit te spreken en je grenzen aan te geven. 

Je laat vaak over je grenzen heengaan.

Je bent (hoog)gevoelig en weet niet goed hoe je jezelf energetisch kunt beschermen.

Je weet eigenlijk wel dat je beter voor jezelf moet zorgen,  maar je krijgt het alleen niet voor elkaar.

Tijdens een mini reading van Merel voelde ik intuïtief dat dit traject NU nodig was. Ik heb toen meteen JA gezegd tegen mijzelf en JA tegen Merel.
Merel heeft oude stukken aangeraakt waardoor ik deze kon helen. De eerste sessie voelde ik precies waar Merel in mijn lijf bezig was. Na de tweede sessie was ik emotioneel.
De laatste sessie was heel bijzonder. Ik voelde de energie van een olifant en die kwam helemaal in mijn energieveld binnen. De wijsheid, de kracht ik voelde dit in iedere vezel.
Tijdens het traject voelde ik dat ik de zaadjes die ik al eerder had gezaaid nu kon gaan oogsten. Het lukt mij makkelijker om goed voor mijzelf te zorgen.
Ook heb ik dit binnen mijn gezin steeds meer zichtbaar gemaakt en ook zij zien het voordeel hiervan.
Ik ervaar meer veerkracht, meer rust, meer zelfvertrouwen en veel meer zelfliefde. Wat een drempel was dat om meer tijd aan mijn lijf en behoeftes te besteden. Dit is zo waardevol en geeft mij zoveel energie.
Gedurende dit traject bezocht ik ook mijn Ayurvedisch specialist, zij stelde vast dat mijn immuunsysteem helemaal top is. Dit wijt ik aan goede zelfzorg en selfpleasure, geleerd vanuit dit waardevolle traject.
Merel geeft mij de veiligheid en geborgenheid om mij open en kwetsbaar op te stellen. Hierdoor heb ik veel nieuwe inzichten verworven.
Mocht je twijfelen, niet doen, gewoon voor jezelf kiezen. Dit is wat de wereld op dit moment nodig heeft. Dat iedereen zijn licht herinnert en aanzet. Licht verdrijft de duisternis.
Merel kan met haar zachte krachtige energie het vlammetje in jou weer ontwaken en laten branden.
Heel veel liefs en super bedankt sister.
Mayke Reijnders

Lieve vrouw, 

I’ve been there! Ik weet hoe het is om geen tijd voor mezelf te ervaren, mezelf weg te cijferen, altijd maar te geven en aan te staan. Als hooggevoelige vrouw met een onveilige jeugd was ik niet goed in voor mezelf zorgen.

Het is mijn missie om jou in je kracht en licht te laten stappen. Om jou in verbinding te brengen met de kracht in jou. Ik ben ervan overtuigd dat jij alles in huis hebt om een leven te leiden vanuit rust, vertrouwen en kracht. Je kunt jezelf leren helen!

 

 

Hoe ziet zo’n transformerende sessie eruit?

 

Iedere sessie kijken we naar wat jij op dat moment nodig hebt. Ik tune in, voel wat jij nodig hebt en daarmee gaan we aan de slag. De core van mijn tools zijn Energyhealing, Selfcare en (Restorative) Yoga. Jij mag in deze magische sessies helemaal relaxen en ontvangen. Mijn werkwijze is zacht en krachtig. Jij bent helemaal welkom zoals je bent met alles wat er in je speelt.

 De sessie vindt plaats via Zoom. Je trekt fijnzittende kleding aan. Het is fijn als je een plek hebt waar je niet gestoord hebt en de ruimte hebt om te liggen. Tijdens de healing kunnen we elkaar zien en horen via Zoom. Zet jij liever je camera uit tijdens de healing? Geen probleem! Dit stemmen we altijd samen af. 

 

Yoga

Heel vaak schieten we in ons hoofd en dus uit ons lichaam bij ongemak. Dit zorgt ervoor dat je niet heelt, maar je vlucht of vecht. Om te helen en te transformeren is het essentieel om aanwezig te zijn in je lijf. Yoga is dé tool om je weer in je lijf te laten zakken. Maak je geen zorgen; geen ingewikkelde houdingen bij mij, maar zachte en verbindende (Restorative) Yoga om in je lijf te zakken en verzachten. Voor iedereen toegankelijk! We kijken naar wat voor jou mogelijk en passend is. 

Healing

Via mijn intentie laat ik de energie weer stromen zoals het bedoeld is. Ik geef zachte, krachtige en diepgaande healing. Soms zal ik je vragen om met je aandacht naar de plek te gaan waar ik op dat moment bezig ben. Het kan zijn dat je tintelingen voelt, dat je warmte of juist kou ervaart. Ook kunnen er emoties gaan stromen en loskomen. Alles is welkom! Ik werk met engelen, gidsen, energetische sprays, kristallen etc. 

Jij hoeft niets te doen. Je mag verzachten, ontspannen en ontvangen!

Selfcare

Omdat ik geloof dat jij zelf heel veel kunt helen geef ik altijd tips tijdens en na de sessie. Deze Selfcare tips activeren je zelfgenezend vermogen. Mijn sessies zorgen voor een krachtige boost. Door aan Selfcare te doen onderhoud je als het ware je eigen helingsproces! Je neemt het heft in eigen handen. Uiteindelijk leer je jezelf helen zodat je mij niet meer nodig hebt! Selfcare practices zijn bijvoorbeeld: massage met passende olie, ademhalingsoefeningen, yogahoudingen, meditaties. Als ik een bijpassende practice voor je heb opgenomen, ontvang je die van mij!

Het traject dat ik bij jou heb doorlopen heeft mij nieuwe inzichten gegeven. Het heeft mijn blik op mijn werkelijkheid verruimt. Het was een bijzondere ervaring om te voelen hoe je vanaf een afstand zo goed op mij af kon stemmen. De gepersonaliseerde yoga-oefeningen voelden vanaf het begin af aan als een match en zorgen ervoor dat ik in contact met mezelf sta. Het is een heerlijk rustmoment en toevoeging op mijn dagelijks leven. Dat gun ik iedereen.

Nina Brassé

Merel is doortastend en voelt goed aan wat bij je past. Met een dreumes in huis neem je niet altijd de tijd om voor jezelf goed te zorgen. Door dit traject heb ik er weer ruimte voor genomen en wat is het fijn om weer terug op de mat te staan. Ik voel me weer meer vrij en verbonden met mezelf. Merel is liefdevol betrokken bij het ontstaan van je eigen ritueel en zorgzaam. Ik gun iedereen dit!

Victorine Kleijkers-Ensberg

Ik laat je ontspannen, zakken in je lijf en breng je terug in je lijf.

 

   

 

Mijn fijne stem leidt jouw door de sessie heen.

 

 

  

 

Ik geef diepgaande, zachte en krachtige healing.

 

  

 

 

Ik laat de energie weer doorstromen zoals in jouw oorspronkelijke blauwdruk.

 

 

Jij mag helemaal ontspannen en ontvangen. Je hoeft niets te doen!

 

 

 

 

Ik geloof erin dat jij heel veel zelf kunt helen. Daarom ontvang je van mij tips en tools waarmee je zelf aan de slag kunt. Zo leer je jezelf helen en neem je zelf verantwoordelijkheid over jouw leven!

Een traject van meerdere sessies volgen is ook mogelijk! Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

Merel is een schitterend, liefdevolle, zachte healer. Tijdens de healing voelde ik me helemaal op mijn gemak. Merel creëert een veilige ruimte voor haar healings en legt stap voor stap uit wat er op elk moment gebeurt. Ik voelde tijdens de healing tintelingen en energiekolken door mijn lichaam bewegen. Helende tranen kwamen naar voren toen Merel mijn kleine zelf toesprak en liefde gaf, dit raakte me ontzettend. Na de healing voelde ik me rustig, harmonieus en alsof delen van mezelf geliefd waren zoals nooit tevoren en op hun plek zijn gevallen. Dank je voor al het mooie werk dat je doet. Ik raad Merel met heel mijn hart en ziel aan.

Kim Konsten

Waarom kiezen voor Merel?

Ik heb een levenspad gekozen met veel uitdagingen, waardoor ik een lange periode in mijn leven struggelde met depressiviteit en onveiligheid. Ik voelde me niet gelukkig en was heel erg op zoek naar mezelf. Ik zat alleen maar in mijn hoofd, omdat mijn lijf niet veilig was. In mijn zoektocht naar heelwording kwam ik erachter dat praten misschien wel wat verklaarde, maar mij niet in balans bracht.

15 jaar geleden kwam yoga in mijn leven. Yoga heeft mij zoveel gebracht. Mijn leven is radicaal veranderd. Na jarenlang vast te lopen in mijn leven, met veel lichamelijke klachten, heb ik met yoga ervaren dat ikzelf heel veel kan helen. Door deze zoektocht heb ik veel kennis en ervaringen opgedaan die ik graag doorgeef. Yoga was de start van een pad naar zelfheling. Ondertussen heb ik heel veel verschillende tools ontdekt. In mijn online trajecten en healings deel ik die kennis heel graag met jou.

In 2018 werd ik mama van Sol. Het moederschap heeft me nog meer laten voelen hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen en in jezelf te investeren.

Selfcare, Yoga & Healing zijn een essentieel onderdeel van mijn leven geworden. Ik deel deze practices heel graag met jou! 

Het is mijn missie om jou te herinneren aan de kracht, wijsheid en het licht dat in jou aanwezig is! Jij bent zoveel krachtiger dan je denkt!

Je kunt jezelf helen!

Prachtige ziel,

Heb je behoefte aan diepgaande healing & transformatie?  Wil je het heft in eigen handen nemen en durf je jezelf eerlijk aan te kijken?

Ik ga heel graag voor jou aan de slag!

Een traject van meerdere sessies volgen is ook mogelijk! Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

Voel je de call om met mij te werken?

Om je te verbinden met de enorme kracht die in jou aanwezig is?

Om jouw licht te herinneren?

Je bent het ZOOOO WAARD!!!

Heb je vragen? Wil je overleggen welk traject het beste bij jou past? Contact me via onderstaand formulier of stuur een DM via Socials. 

8 + 6 =