Privé yogales

Volg je liever 1-op-1 yogales dan in een groep? En vind je het fijner om thuis yogales te volgen? Paksini biedt verschillende mogelijkheden voor het volgen van privéles bij jou thuis.

Bijna 15 jaar geleden kwam yoga in mijn leven. Yoga heeft mij zoveel gebracht. Mijn leven is radicaal veranderd. Na jarenlang vast te lopen in mijn leven, met veel lichamelijke klachten, heb ik met yoga ervaren dat ikzelf heel veel kan helen. Door deze zoektocht heb ik veel kennis en ervaring opgedaan die ik graag doorgeef. In de privétrajecten ontwerp ik een yogales speciaal voor jou, afgestemd op jouw wensen. Deze les gaan we samen oefenen.

Een proefsessie van 75 minuten kost € 77. Stuur een mail naar info@paksini.nl voor het maken van een afspraak.

Ik heb voor het yoga opmaat traject van Merel gekozen omdat ik graag thuis wilde starten met yoga oefeningen die het meest optimaal waren voor mijn situatie. Ik had al groepslessen gevolgd bij Merel wat mij erg goed bevallen was. Nu werd het tijd om de yoga aan te laten sluiten op mijn lichaam en geest zodat het mij nog meer kon gaan brengen.

Door de instructies van Merel en de aandacht tijdens de lessen kon ik het thuis direct oppakken. We zijn inmiddels 3 maanden verder en ik sta nog iedere ochtend op mijn yogamat omdat ik merk dat ik er heel veel baat bij heb. Wanneer ik de dag start met yoga heb ik de rest van de dag meer rust. Ik sta letterlijk steviger en heb meer helderheid in mijn gedachtes.
Yoga is sinds ik Merel ken een belangrijk onderdeel in mijn leven geworden. Ik kan mij haast niet meer voorstellen waarom ik voor mijn burnout er zoveel weerstand tegen had.

Ilza Keeman