Privé yogales

 

 

Volg je liever 1-op-1 yogales dan in een groep? En vind je het fijner om thuis yogales te volgen? Paksini biedt verschillende mogelijkheden voor het volgen van privéles bij jou thuis of op locatie in het centrum van Tilburg.  

Ik heb ruime ervaring met verschillende yogastijlen en voel goed aan wat bij jou past en jou verder helpt.

Neem contact op voor de mogelijkheden.

Ik heb voor het yoga opmaat traject van Merel gekozen omdat ik graag thuis wilde starten met yoga oefeningen die het meest optimaal waren voor mijn situatie. Ik had al groepslessen gevolgd bij Merel wat mij erg goed bevallen was. Nu werd het tijd om de yoga aan te laten sluiten op mijn lichaam en geest zodat het mij nog meer kon gaan brengen.

Door de instructies van Merel en de aandacht tijdens de lessen kon ik het thuis direct oppakken. We zijn inmiddels 3 maanden verder en ik sta nog iedere ochtend op mijn yogamat omdat ik merk dat ik er heel veel baat bij heb. Wanneer ik de dag start met yoga heb ik de rest van de dag meer rust. Ik sta letterlijk steviger en heb meer helderheid in mijn gedachtes.
Yoga is sinds ik Merel ken een belangrijk onderdeel in mijn leven geworden. Ik kan mij haast niet meer voorstellen waarom ik voor mijn burnout er zoveel weerstand tegen had.

Ilza Keeman