Merel van den Bogaard

Ik ben Merel en ik ben ervan overtuigd dat iedereen zichzelf kan helen.

Al van kleins af aan ben ik geïnteresseerd in mensen en kan ik mensen lezen en voelen.

Na een jeugd met veel uitdagingen kwam ik er in mijn zoektocht naar heelwording achter dat praten misschien wel wat verklaarde, maar mij niet in balans bracht. Toen yoga op mijn pad kwam voelde ik meteen de helende werking van deze practice. Ik besloot een lerarenopleiding te gaan doen, ik wilde meer met mijn lijf werken en niet alleen maar in mijn hoofd zitten! 

In 2013 ben ik naar India geweest en heb ik in een ashram mijn docentenopleiding gevolgd. Dit was de start van een pad naar heelwording en balans. De afgelopen jaren heb ik heel veel tijd en energie in mezelf geïnvesteerd en heb ik verschillende technieken en manieren ervaren om mijzelf te helen. 

Ik heb me verdiept in verschillende vormen van yoga, zoals yin yoga, restorative yoga, yoga nidra en zachte flow yoga. Ik ontdekte de helende kracht in mijn handen en hoe ik kan werken en helen met energie. Ook leerde ik heel veel andere selfcarepractices van massages tot het gebruik van edelstenen en aromatherapie.

In 2018 werd ik mama van Sol. Het moederschap is voor mij een enorme wake up call geweest. Moeder worden heeft me nog meer laten voelen hoe belangrijk het is om jezelf op nummer 1 te zetten, goed voor jezelf te zorgen en in jezelf te investeren.

Selfcare, Yoga & Healing zijn een essentieel onderdeel van mijn leven geworden. Ik deel deze practices heel graag met jou.

Ik maak heel graag een veilig nest voor jou waarin je kunt opladen en helen. 

Het is mijn missie om jou te herinneren aan de kracht, wijsheid en het licht dat in jou aanwezig is! Jij bent zoveel krachtiger dan je denkt.