Selecteer een pagina

Lieve vrouw, lieve mama, 

Wanneer word JIJ gedragen? Wanneer en bij wie kan JIJ leunen? Soms kan het voelen alsof je alleen maar aan het geven bent. Je staat veel ‘aan’, je draagt en zorgt veel: je gezin, je werk, het huishouden, je familie, je klanten, etc.

De Moeder Aarde sessies zijn een heel groot cadeau aan JEZELF.  

In deze sessies ontvang je een combinatie van restorative yoga, energyhealing en bekkenmassage. Jij mag leunen en ontvangen. Voel je gedragen, ondersteund en gekoesterd. 

 

Wat kan je verwachten?

Deze zachte en voedende sessies vinden plaats bij Sasana Yoga in Ede (ruime parkeergelegenheid).

Je komt aan in de ruimte waar een heerlijk zacht nestje voor je klaar ligt. We drinken een kop thee en is er alle ruimte voor jou om te delen. Daarna mag je gaan liggen en hoef je helemaal niets te doen. Tijdens de sessie ontvang je een combinatie van restorative yoga, energyhealing en yogamassage. Ik leg steeds uit wat ik doe. Soms is dat een stukje (geklede) massage, waarin je lijf wordt bewogen is zachte stretches, zodat je lichaam opent en er ruimte ontstaat. Mijn handen houdt ik op of boven je lijf om de energie uit te nodigen om te gaan stromen. Je lichaam ondersteund door kussens en dekens. 

Zodat je weer terugkeert in je lijf. In het hier en nu. Spanning en stress kunnen wegstromen, ruimte en zachtheid komt daarvoor in de plaats.

Na de sessie is er ruimte voor jou om te delen of in stilte te zijn, met een kop thee.

Een sessies duurt ongeveer 1,5 uur. Jouw investering is € 133.

Wil je een sessie boeken? Stuur een berichtje naar 06-14789894 of mail naar info@paksini.nl